Spring naar inhoud

Wat vind jij het beste idee?

Hieronder vind je alle 6 de plannen die door de vakjury als finale plannen zijn benoemd. Wat vind jij het beste idee? Laat het ons weten door op jouw beste idee te stemmen. 

Stemmen kan:

  • Als je tussen 12-18 jaar oud bent;
  • Meerdere keren, maar alleen je laatst uitgebrachte stem telt mee;
  • Tot vrijdag 1 oktober 19.00 uur

 

Finale

Wil jij weten welk plan heeft gewonnen en ook echt wordt uitgevoerd? Kom dan zaterdag 2 oktober naar Young Mind Celebration in theater de Stoep! We hebben een tof programma met artiesten zoals Faïs en Paul Singha. Meedoen is gratis, inschrijven is verplicht. Lees meer over de Finale en de prijsuitreiking.

De stemronde is gesloten.
Loading...

  • Activiteiten

  • Buitenfitness door heel Nissewaard!

  • Klimbos Nissewaard

  • Zuidland centrum soccerveld!

  • Upgrade Dilledonk Noord plein

  • plan voor jongerencentrum westdijk.

15

Activiteiten

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Activiteiten

Een plek waar we activiteiten kunnen geven bijvoorbeeld bingo speurtochten en dan helemaal gratis is en er zitten ook drinken en eten
Ingediend door: Roberto & Dewi

Mijn plan is alleen bedoeld voor kinderen
Wat ik ermee wil bereiken is dat iedereen Gelukkig is dat iedereen blij is en dat wij mensen blij maken ik wil vaste plek hebben maar ik de activiteit kan organiseren en dat ik elke week een leuke activiteiten organiseren en dat is dan helemaal gratis en dan kunnen de kinderen zich voor aanmelden wat ik nodig heb voor mijn plan is een plek een bingorad spelletjes en ik vind het ook leuk als mensen aan mee helpen aan mijn plan dan kunnen we het ook groter uitbreiden en ik vind het leuk dat gewoon  dat iedereen het gezellig heeft
28

Buitenfitness door heel Nissewaard!

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Buitenfitness door heel Nissewaard!

Op diverse plekken door Nissewaard, langs hardlooproutes, plaatsen van buiten-fitness apparatuur.
Ingediend door: Sigmar & Sander

Er zijn vele routes waar mensen lopen en joggen. Als we op diverse knooppunten buiten fitness apparatuur kunnen plaatsen kan dit leiden tot meer bewegende mensen en sociale verzamelplekken. 
De kosten zijn afhankelijk van het aantal punten waar dit mogelijk is. 
30

Klimbos Nissewaard

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Klimbos Nissewaard

In park Vogelenzang (of een ander beschikbare groene omgeving) klim en klauter klimbos maken.
Ingediend door: Max & Rik

Er zijn vele kleine groene plekken in Nissewaard. Hier kunnen op diverse plekken klimattributen worden geplaatst zodat kinderen het buitenleven weer meer gaan ontdekken.
22

Zuidland centrum soccerveld!

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Zuidland centrum soccerveld!

Op een centrale plek in Zuidland faciliteiten creeren voor voetballende kinderen.
Ingediend door: Kai, Liam en Dijano

Vroeger mochten de kinderen in Zuidland voetballen op het terrein van de voetbal. Na vervelende dingen mocht dat niet meer. Daarnaast ligt de voetbal niet centraal en kan voetballen niet echt in de speeltuinen waar veel kleine kinderen zijn.
Op de plek van het Oranjeplein/Emmastraat is nu na nieuwbouw een 'grote' zandvlakte. 
Als we daar gras plaatsen en twee goede doelen met een hek er achter (dan ligt de bal niet in de tuin van de mensen) kunnen we daar een toffe nieuwe plek midden in Zuidland maken om weer te voetballen!
27

Upgrade Dilledonk Noord plein

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Upgrade Dilledonk Noord plein

De lege, kale vlakte van asfalt belijnen met leuke spellen om omwonenden, kinderen en de scholen nabij in beweging te krijgen.
Ingediend door: Yulius College  

Centraal gelegen tussen de Donken, Voordes, Dreven en Gaarden ligt een groot stuk asfalt. Hier is weinig te beleven en is er weinig levendigheid van jeugd. Om dit te stimuleren is het idee om dit plein te upgraden!
 
Veel van deze ideeën komen van de leerlingen van de naastgelegen Yulius school waarvan er diverse omwonend zijn. De volgende initiatieven zijn bijvoorbeeld ingediend:
Pannakooi verplaatsen van het schoolplein naar dit plein.
Buiten-Bowling/Kegelbaan
Outdoor Fitness
Atletiekbaan
Skate attributen
Volleybalveld
Hamsterwiel
 
Mochten we verder komen kunnen we samen met gemeente en kinderen kijken welke dingen mogelijk zijn en haalbaar!
24

plan voor jongerencentrum westdijk.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

plan voor jongerencentrum westdijk.

Ons plan is om het jongerencentrum Westdijk aantrekkelijker te maken voor elke leeftijdsgroep. zodat er meer mensen buiten kunnen sporten.
Ingediend door: Soufian

Een paar vrienden van mij en ik hebben het plan om het jongerencentrum op westdijk te verbeteren en op te knappen. Er zijn verschillende redenen waardoor wij dit centrum willen verbeteren, een paar hiervan zijn als volgt:
1. Wij vinden dat vergeleken met vroeger er te weinig mensen buiten komen en actief buiten bezig zijn.
2. Het centrum ziet er van buitenaf verlaten en verwaarloosd uit (behalve het voetbalveld).
3. Als wij nu een goed en populair basketbalveld willen bezoeken moeten wij vaak naar Maaswijk of helemaal naar Rotterdam, maar als wij dit nu hier zouden krijgen zouden er juist meer mensen hierheen komen en zouden wij minder ver moeten reizen om een goed veld te bezoeken.
4. Ook zien wij dat er tijdens georganiseerde toernamenten weinig kinderen deelnemen wij zelf denken dat dit vooral komt doordat het er niet heel aantrekkelijk uitziet.

Ons plan is om ervoor te dat meer mensen het aantrekkelijk zullen vinden en het hier dus ook gezelliger word.

Wat wij willen doen is als volgt:
1. Het basketbalveld:
wij willen hier 2 nieuwe baskets plaatsen op een goede hoogte omdat de oude baskets niet op goeie hoogte staan, het backboard is niet groot genoeg om een goede game op te spelen ook is de vorm van deze ring niet prettig waardoor de bal er steeds uitstuiterd, ook vinden wij dat er een nieuwe laag moet komen op de vloer met nieuwe lijnen omdat er veel scheuren in de oude vloer zitten, ook moet er een hek om het veld zodat de bal niet altijd in de bosjes valt.
De nieuwe baskets zullen een acryle backboard hebben, de hoogte zal verstelbaar zijn en de ring zal goed zijn van kwaliteit (hiermee wordt bedoelt dat hij goed meeveerd en er een goed net aan hangt) De baskets zullen in de grond worden geplaatst en bij elkaar rond de 3000 euro kosten. De renovatie van de vloer zal rond de 400 euro zijn en het hek zal bij elkaar rond de 500 zijn.

2. De kinderspeeltuin
we zouden hier graag 2 speeltoestellen willen plaatsen wat in totaal 4355 euro zou kosten.


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteAnnuleren